sujet

Anläggningsarbetare

Placering i Malmö

Trivs du med fysiska arbetsuppgifter som kräver att du är problemlösande? Vill du få vara en del av ett företag som värnar om sina anställda och trivs med att arbeta med frihet under ansvar? Har du C-körkort? Då är det här en roll du mycket väl kommer passa in i! Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Om tjänsten

SWARCO växer. Idag är SWARCO ca 130 stycken medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad. De väljer nu att satsa på deras serviceavdelning i Malmö med ytterligare en person med ansvar främst för detektorläggning för styrning av trafiksignaler.

Vi söker nu en ansvarstagande person som anläggningsarbetare, med en stark samarbetsvilja då man kommer arbeta i team.

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med drift och underhåll av SWARCOs produkter och tjänster. Arbetstiderna är primärt 07:15-16:15 men det kommer även förekomma kvälls och nattarbeten samt beredskap.

Du kommer till exempel att ha ansvar för:

  • Detektorläggning för styrning av trafiksignaler, både gällande nybyggnation och service och underhåll
  • Rapportering av utfört arbete via ett IT-stöd
  • Installation, service och underhåll av övrig infrastruktur

Tjänsten passar dig som har en teknisk förståelse, gärna jobbar utomhus och stimuleras av ett fysiskt arbete. Du vill också gärna komma in på en arbetsplats med ett lättsamt företagsklimat, högt till tak och likasinnade kollegor.

Vi söker dig som

  • Har C-körkort
  • Har teknisk förståelse

Det är meriterande om du: * Erfarenhet inom el * Har utfört kranutbildning (kommer annars erbjudas av SWARCO). * Har utbildning i Arbete på väg. * Innehar Heta arbeten-certifikat.

Som person är du ansvarstagande, självständig och trivs med att samarbeta i grupp mot gemensamma mål. Du motiveras av att driva dina arbetsuppgifter själv och påvisar hög arbetsmoral. Vidare är du van vid att ta egna initiativ och är problemlösande, då det är av vikt att kunna hitta egna lösningar när du ute på självständigt arbete.

Övrig infromation

  • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
  • Lön: Enligt överenskommelse.

Om SWARCO:

SWARCO är en Österrikisk privatägd koncern med fokus på intelligenta system för trafikmarknaden med verksamhet i mer än 80 länder worldwide. SWARCO’s huvudkontor ligger i Wattens/Innsbruck.

Verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering.

SWARCO Sverige AB är idag ca 120 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö.

Våra kunder är främst Trafikverket, Kommunerna, Kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum.

Är du intresserad?
Välkommen att skicka din ansökan, CV och personligt brev, till mathias.forsman@swarco.com