sujet

Programmerare

placering i Stockholm

SWARCO Sverige AB behöver bli fler medarbetare för att möta ökad efterfrågan och våra kunders förväntningar. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att skapa och leverera smarta lösningar inom trafikteknik till våra svenska kunder.

Som programmerare inom trafiktekniska system kommer du ansvara för programmering av styrutrustningar för trafiksignaler och annan trafikteknisk utrustning. Du deltar i projekt med ansvar för programmering, testning och dokumentation av de styrutrustningar som ingår i våra leveranser. Dessutom ansvara du för att genomföra uppdateringar, programmeringsändringar och i vissa kontrakt, löpande underhåll på redan installerad utrustning.
Du arbetar självständigt men ofta i projektform och ingår i en grupp med andra programmerare och systemingenjörer.

För att passa i denna roll tror vi att du har en teknisk bakgrund med inriktning på datorbaserad styr- och övervakning eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du har vidare mycket god datorvana, är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift samt har B-körkort

Meriterande för tjänsten är kunskaper inom nätverk och datakommunikation och erfarenhet från trafiktekniska system.

För rätt person finns stora möjligheter till vidareutveckling i ett engagerat och professionellt företag i en expansiv fas. SWARCO Sverige AB är en solid arbetsgivare med en ledande marknadsställning och en trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler i Skogås.

 

Är du Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Thomas Holmström, tel. 010-4516 247 eller Anders Jonsson, tel. 010- 4516 277. Skicka din ansökan till anders.jonsson@swarco.com, urval sker löpande.