sujet

Systemingenjör

placering i Stockholm

SWARCO Sverige AB behöver bli fler medarbetare för att möta ökad efterfrågan och våra kunders förväntningar. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att skapa och leverera smarta lösningar inom trafikteknik till våra svenska kunder.

Som system- och driftingenjör inom trafiktekniska system kommer du ha ett övergripande ansvar för utveckling och förvaltning av trafiktekniska system. Du är en viktig del i projektarbete med ansvar för systemuppsättning, konfigurering, testning och dokumentation. Du deltar i arbetet med framtagning av nya applikationer och i förvaltningen av våra egna och kunders trafiktekniska system.
Du arbetar självständigt men ofta i projektform och ingår i en grupp med andra programmerare och systemingenjörer.

För att passa i denna roll tror vi att du har en teknisk bakgrund med inriktning på datorbaserad styr- och övervakning eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt.
Du har vidare mycket god datorvana, är flytande i svenska, behärskar engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Meriterande för tjänsten är kunskaper inom nätverk och datakommunikation, kunskaper om datorservrar i tekniska system och erfarenhet från trafiktekniska system.

För rätt person finns stora möjligheter till vidareutveckling i ett engagerat och professionellt företag i en expansiv fas. Swarco Sverige AB är en solid arbetsgivare med en ledande marknadsställning och en trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler i Skogås.

 

Är du Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Anders Jonsson, tel. 010- 4516 277. Skicka din ansökan till anders.jonsson@swarco.com, urval sker löpande.