sujet

Teknisk Försäljningsingenjör

placering i Göteborg

SWARCO Sverige AB behöver bli fler medarbetare för att möta ökad efterfrågan och våra kunders förväntningar. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka vår position inom Public Transport i Sverige och övriga Norden.

Som försäljare inom Public Transport kommer du att ansvara för hela säljcykeln, från identifiering av affärsmöjligheter till att följa upp affärer och analysera utfall. Du deltar i marknadsevent och kundträffar som representant för SWARCO samt utbildar kunder och kollegor i våra lösningar. Du ingår i säljavdelningen på Public Transport och arbetar självständigt, men ofta i team med kollegor inom sälj och projekt.

För att passa i denna roll tror vi att du har en teknisk bakgrund med systeminriktning. Du har en god förmåga att sätta dig in i systemtekniska lösningar, är målfokuserad, engagerad och lyhörd för kundens behov och förutsättningar. Vidare har du en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och inger förtroende genom ditt sätt att presentera lösningar och erbjudanden. Kanske arbetar du idag med teknisk försäljning, alternativt arbetar du med tekniska systemlösningar men brinner för och vill utveckla dig inom affärer.

Du har god datorvana, är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Meriterande för tjänsten är ekonomisk utbildning från högskola, IHM eller motsvarande, erfarenhet av LOU, förståelse för entreprenadjuridik (AB/ABT) och erfarenhet av trafiktekniska system.

För rätt person finns stora möjligheter till vidareutveckling i ett engagerat och professionellt företag i en expansiv fas. SWARCO Sverige AB är en solid arbetsgivare med en ledande marknadsställning med lokaler på Mölndalsvägen i Göteborg.

Är du Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Christopher Bornlid, tel. 010- 4516 271. Skicka din ansökan till christopher.bornlid@swarco.com. Urval sker löpande.