sujet

Fördelar för köpcentrum med parkering via parkeringsapp

20.11.2018

Att köra bil i städerna är ofta förknippat med att det är problematiskt och svårt att hitta parkering. När allt fler flyttar in till de större städerna ökar trycket på både vägar och parkeringsplatser. För att kunna möta den ökade trafiken ställs krav på att erbjuda välutvecklade och smarta lösningar som gör hindren för era kunder att besöka er så låga som möjligt. En parkeringsapp för köpcentrum med smidiga betalningslösningar för kunderna är en stark konkurrensfördel och är en förutsättning för att locka besökare.

Enkel överblick i parkeringsappen

Som tidigare nämnt är det inte enkelt att hitta lediga parkeringsplatser i städerna. I parkeringsappen finns möjlighet för användaren att enkelt få en överblick över lediga parkeringsplatser och direkt bli hänvisad till en ledig parkeringsplats vilket sparar tid för användaren. Det gör också att ni som äger parkeringen enkelt kan överblicka beläggningen och optimera parkeringen, det gör också att användaren enkelt hittar till er.

Parkeringsapp lockar fler kunder

Att kunna erbjuda parkeringsapp för besökare och parkering är en viktig del i ett modernt kunderbjudande. Smidig och enkel parkering med möjlighet att enbart betala för den tid som man står parkerad och möjlighet för ägaren att premiera handlande kunder skapar förutsättningar för att få fler återkommande besökare. Enkel parkering ger fler besökare.

Parkeringsapp är enkel att expandera och uppgradera

Genom att hela tiden ha kontroll över beläggningen av parkeringarna kan du öka utnyttjandegraden av parkeringen och öka avkastningen och intäkterna som en smidigare parkeringslösning genererar. Appen är enkel att utöka och lätt att anpassa efter varje specifik anläggningen. Appen går även att modifiera efter era önskemål och uppgradera vid senare tillfälle.

Parkeringsappen ger enklare betalningar

Med digitala lösningar blir det inga fler mynt för användaren att hålla reda på och inga fler biljetter att krångla med. Med parkeringsappen sköts alla betalningar digitalt och användaren kan enkelt starta och stänga av parkeringen när som helst. Kunden får automatiskt en kvittens på sitt köp efter att parkering är betald. Användaren behöver inte heller oroa sig över parkeringsböter om de inte skulle passa tiden eftersom parkeringen är aktiv så länge användaren önskar.

Det finns också möjlighet att utrusta parkeringssystemet med integrationer mot laddstationer för elbilar. Betalningen sker då precis på samma sätt som med ordinarie parkering men med separat sammanställning på kvittot. I en framtid med allt fler elbilar kommer detta att bli en nödvändighet på de allra flesta parkeringar.

Erbjud en bättre kundupplevelse med en parkeringsapp

Den gamla klassiska parkeringsautomaten kompletteras med fördel med en parkeringsapp. Att göra det så enkelt som möjligt för användaren att parkera skapar en bättre kundupplevelse. Swappaccess är ett webbaserat och enkelt system där användaren kan registrera sig via mobiltelefon, dator eller andra enheter. Användaren kopplar Swappaccess till sitt konto och debiteringen för parkeringen sker helt via parkeringsappen

SWARCO levererar helhetslösningar och system med allt för en enklare parkeringsplats med bomsystem till mycket avancerade system för flygplatser och hela städer. Vi är ledande inom trafiksystem och ligger hela tiden i framkant för att driva utvecklingen framåt. Kontakta oss för mer information om parkeringsappar, pris för digitala skyltar och parkeringssystem på vår hemsida.