sujet

SWARCOs parkeringssystem på säkerhetsparkering i Alvesta – med 24/7 service

16.03.2018

Vandalisering av bilar är ett vanligt förekommande problem där ett säkert parkeringssystem kan vara lösningen. Mikael Johansson på Åkeri Barbro Johansson har valt att lansera en säkerhetsparkering i centrumet. Säkerhetsparkeringen är utrustad med SKIDATA parkeringssystem levererat av SWARCO.

Parkeringssystemet består av ett modernt bomsystem med betalterminal och gångdörr som låter besökare på ett enkelt sätt köra in och ut ur anläggningen. Parkeringssystemet från SWARCO är även utrustad med övervakningssystem vid in och utfarter samt gångdörren, för att öka säkerheten. Anläggningen är inhägnad med staket och grind, övervakas av säkerhetskameror och erbjuder 24/7 service till besökarna via SWARCOs Intercom system.

- Parkeringen har varit öppen i över en månad nu och jag tycker att det fungerar kanonbra! Det här med säkerhetsparkering är ganska ovanligt och många känner inte till att det finns. Trots det kommer det allt fler besökare till parkeringen och vill veta vad det är, berättar Mikael Johansson.

24/7 service för besökare och operatören
SWARCOs serviceavtal tillhandahåller dygnet runt hjälp alla dagar i veckan. Ett intercom system finns vid in- och utfarter där besökare kan trycka på en knapp och kopplas till SWARCOs servicecenter som hjälper via telefon vid frågor och tillfälliga problem. Om större problem skulle inträffa skickas tekniker till anläggningen.

SWARCO levererar skräddarsydda parkeringssystem för olika behov. Våra parkeringssystem passar säkerhetsparkeringar, flygplatsparkeringar, parkeringsgarage och gatuparkering. Vi erbjuder 24/7 service och flertal säkerhetslösningar så som övervakning och on-call tjänster för besökare.