sujet

Bekväm Parkering

Parkering skall vara enkelt och tryggt. Som bilist vill Du snabbt hitta fram till en ledig parkeringsplats och betala för den tid Du står parkerad, utan risk för parkeringsböter om Du råkat stå lite för länge. Med ett välfungerande parkeringshänvisningssystem i kombination med ett väl fungerande parkeringssystem blir det möjligt att erbjuda bilisterna den bästa lösningen. En lösning som inte bara gör parkering bekvämare och mer lättillgänglig utan också ett system som minskar söktrafiken i stadstrafiken och ökar utnyttjandegraden av parkeringsanläggningarna för en bättre avkastning för såväl fastighetsägare som parkeringsoperatörer.

SWARCO levererar kompletta system för en enkel parkeringsplats till mer avancerade sammankopplade system. Vårt välbeprövade parkeringssystem från SKIDATA® löser alla problem och ger stora möjligheter till flexibla och ekonomiska lösningar för alla typer av kunder.

Lösningar

 • ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

  Anpassade lösningar för olika typer av parkeringsutmaningar som shoppingcenter, flygplatser, sjukhus, hotell, cityparkeringar, arenor och kommunikationscenter.

 • FLEXIBLA OCH MODERNA PARKERINGSSYSTEM

  SKIDATA®s beprövade och kvalitativa parkeringssystem,har gjort sig känt som ett framtidsorienterat och nyskapande system med modern design.

 • SNABB & BEKVÄM PARKERING

  Genom vårt senaste utvecklingsarbete har vi tagit fram det senaste inom ”Hands free” parkering med smart och säker betalning.

 • KAMERA & KOMMUNIKATION

  Våra system möjliggör en mängd av olika kreativa och praktiska integrationer, oavsett om det gäller ökad säkerhet, ökad bekvämlighet eller bättre ekonomi.

 • HITTA EN LEDIG PARKERINGSPLATS

  För att uppnå en effektivare trafikledning och minskad söktrafik erbjuder vi på Swarco skalbara parkeringsledningssystem.

 • JOBBA SMARTARE MED VÅRA SYSTEM

  Våra parkeringssystem samlar in all typ av önskad information, information som man kan utnyttja till tekniska, kommersiella eller säkerhetsmässiga användningsområden.

 • MILJÖTEKNISKA LÖSNINGAR

  SWARCO erbjuder alltid miljövänliga lösningar, dessa lösningar ser till att bilen och parkeringsanläggningarna används mer effekt oavsett om man använder ett optimerande parkeringssystem, ett parkeringshänvisningssystem som minskar söktrafiken eller levererar ett system för laddning av elbilar.