sujetsujet

FLEXIBLA OCH MODERNA PARKERINGSSYSTEM

SWARCO är officiell SKIDATA®-partner

Vi samarbetar sedan många år med Österrikiska SKIDATA® som är det ledande parkeringssystemet med hög kvalité, modern design framtidsorienterade lösningar som kännemärke. På hela den nordiska marknaden är vi marknadsledare och kan uppvisa de mest kompletta lösningarna.

Produkter

 • SKIDATA® P-SYSTEM

  SKIDATA® parkeringssystem löser de mest komplexa parkeringsutmaningarna. Hög teknisk nivå samt stor möjlighet för integrationer gör att man alltid har en bra grund för de allra mest komplexa användarfallen.

 • SKIDATA® BETALNINGSAUTOMATER

  Betalningsautomaterna från SKIDATA finns i en rad olika och kundanpassde versioner. Oavsett om man vill betala med markandes alla betalningsmedel eller nöjer sig att bara erbjuda korttransaktioner så har SWARCO och SKIDATA lösningen.

 • SKIDATA® IN- & UTFARTSPELARE

  SKIDATA® In-och utfartspelare innehåller all den intelligens och flexibilitet som gör att in-och utfarter i parkeringsanläggningar går snabbt, tryggt och smidigt

 • SKIDATA® BOM

  SKIDATA® bommarna är kända för sin snabbhet, sin höga kvalité, sin djärva design och sin stora flexibilitet. Bommarna kan användas såväl i SKIDATA systemet som helt ”Stand Alone”