sujetsujet

JOBBA SMARTARE MED VÅRA SYSTEM

Parkeringssystem från SWARCO kan integreras med en mängd olika system. Sammantaget innehåller dessa system en stor mängd data som kan utvärderas för olika ändamål. Programmen i systemen innehåller goda möjligheter för statistik och rapporter som visar om anläggningen drivs effektivt, om service och underhåll sköts och om anläggningarna har ytterligare kapacitet. Många gånger kan brist på platser lösas genom att ett modernt SKIDATA system installeras samt att drift , kontrakt och utnyttjande ses över efter den information som inhämtas i systemen.

Produkter

  • UTÖKADE TJÄNSTER - PARKERING

    Det finns många möjligheter att erbjuda tjänster och produkter från ett parkeringssystem från SWARCO. Varje kund kan och företag kan få ett anpassat sortiment av tjänster och produkter

  • RÅDGIVNING - PARKERING

    SWARCO är ledande inom marknaden för parkeringslösningar, och detta har gett oss en plattform av erfarenheter vi är stolta över och som vi gärna delar med oss till våra kunder.

  • SWARCO APPAR

    Våra system hjälper bilisterna med användarvänlig trafik och beläggningsinformation. Oavsett om Du vill anmäla att Du vill bli kund i ett specifikt garage eller följa upp hur Du utnyttjat systemet kommer SWARCOS system att hjälpa Dig.