sujetsujet

KAMERA & KOMMUNIKATION

Kommunikationssystem för Säkerhetslösningar

Våra system integreras i befintliga IT strukturer och använder beprövade och öppna protokoll. Det ger oss möjlighet att integrera med andra system samt effektivisera och optimera utnyttjandet av systemen. Vi levererar lösningar med central Hosting eller med lokala system, alla med högsta användarvänlighet och bästa säkerhet. Vi kan övervaka och kontrollera varje system och genom proaktiva ingrepp se till att systemen håller största möjliga tillförlitlighet. Varje system byggs upp specifikt för varje kund men med beprövade och framtidssäkrade enheter, program och komponenter som skapar trygghet för bilister, fastighetsägare och parkeringsoperatör.

Produkter

 • CENTRALISERADE SYSTEM

  Med olika former av centralisering kan man optimera och effektivisera systemen. Man kan bygga upp systemen som HOSTADE lösningar med webgränssnitt eller låta SWARCO sköta systemövervakning med våra driftövervakningssystem.

 • INTERCOM

  Med en väl utbyggd talkommunikation med bra ljudkvalité skapar man en trygghet hos de som använder systemen. Till systemen kan en mängd andra funktioner kopplas som gör att säkerheten och användarvänligheten ökas.

 • IP BASERADE KAMERASYSTEM

  SWARCOS tillförlitliga och beprövade system gör att man i varje ögonblick kan känna sig trygg oavsett om man är kund, fastighetsägare eller parkeringsoperatör.

 • NUMMERPLÅTSREGISTRERING

  Ett system som läser fordonets nummerplåt har många fördelar. Med en koppling till ett SKIDATA® parkeringssystem kan man säkra att man åker in med samma bil som man åker ut