sujetsujet

SNABB & BEKVÄM PARKERING

Med SWARCOs innovativa utveckling har vi utvecklat framtidens lösningar. Att snabbt och enkelt ta sig in- och ur parkeringsanläggningar samtidigt som man vet att man betalar för utnyttjad tid på ett säkert sätt är framtidens lösning. Oavsett om Du registrerat Dig med en transponder, TAG eller ditt registreringsnummer erbjuder SWARCO en lösning som ger Dig full ”Hands Free” in- och ut i parkeringsanläggningarna. SWARCO har dessutom tillsammans med sina partners utvecklat det senaste och bästa inom kortbetalning som uppfyller samtliga nu gällande krav för kreditkortsanvändning.

Produkter

 • EMV & PCI

  SWARCO har etablerat ett samarbete med nordiska NETS för att tillsammans utveckla lösningar inom Chip & PIN, EMV betalningar med PCI godkännande och e-handelslösningar.

 • SWAPPACCESS - FLEXIBEL PARKERINGSLÖSNING

  SwappAccess är en flexibel parkeringslösning som används allt från mindre butiksparkeringar till stora flygplatser och hela städer.

 • HANDSFREE PARKERING

  Mera snabb och bekväm parkering for kunderna! Med SWARCOS ID-baserade accesskontroll effektiviseras driften av parkeringsanläggningen. Anläggningen blir säkrare, populärare och får minskade kostnader för drift & underhåll.

 • INNOVATIVA BETALNINGSLÖSNINGAR

  SWARCO har en löpande utveckling av parkeringssystem och betalningsmöjligheter. En stor mängd teknologier kan och har integrerats vilket gjort betalning till en enkel men ändå säker funktion i alla parkeringssystem från SWARCO.