sujet

Pålitliga tjänster

 

Tekniska system i all ära, men utan ett effektivt underhåll kan snart en god investering gå förlorad. Ett kontinuerligt förebyggande underhåll samt en effektiv organisation för felavhjälpning borgar för att de tekniska systemen bibehåller sin effektivitet och livslängden ökar markant. Och vem kan vara bättre på att sköta om ett system än den som faktiskt har utvecklat och installerat det?

Lösningar

 • SUPPORTCENTER

  SWARCOs supportcenter finns där för dig. SupportCentret hjälper dig med information och manualer, komma i kontakt med specialister eller boka en servicetekniker för underhåll och felavhjälpning i dina trafiksystem.

 • SERVICE & UNDERHÅLL

  Swarco erbjuder Nordens största serviceorganisation för Trafiksystem, med tekniker i beredskap dygnet runt, snabb felavhjälpning och förebyggande underhåll.

 • HOSTING & IT-DRIFT

  Vill ni investera i ett system, men inte lägga tid på serverdrift? Genom att låta oss ta hand om era servrar och system, får ni mer tid till att fokusera på det som verkligen är viktigt.

 • KONSULTTJÄNSTER

  Med branschens största produktportfölj och längsta erfarenhet från utveckling, leverans och underhåll av trafiksystem så vet vi vad som krävs för att en trafiklösning skall bli lyckad och långsiktig.