sujetsujet

KONSULTTJÄNSTER

Med branschens största produktportfölj och längsta erfarenhet från utveckling, leverans och underhåll av trafiksystem så vet vi vad som krävs för att en trafiklösning skall bli lyckad och långsiktig.

Genom att vi leder utvecklingen erbjuder vi alltid lösningar som borgar för hög driftsäkerhet, god framkomlighet och långsiktig ekonomi.

Produkter

 • INTERURBAN

  SWARCO is an experienced provider of smart roads solutions, offering various services in road and tunnel management.

 • LED LIGHTING

  SWARCO pursues the design of lighting solutions in the Nordic region. Our vision is to create functional, aesthetic and environmentally friendly lighting systems.

 • PUBLIC TRANSPORT

  SWARCO has extensive experience in implementing large and small systems, and can provide expertise in real-time systems, terminal management and traffic engineering solutions for public transport.

 • RÅDGIVNING - PARKERING

  SWARCO är ledande inom marknaden för parkeringslösningar, och detta har gett oss en plattform av erfarenheter vi är stolta över och som vi gärna delar med oss till våra kunder.

 • TRAFIKSIGNALREGLERING

  Som Nordens största leverantör av trafiksignalsystem, har vi under årens lopp byggt upp ett oslagbart nätverk av signalexperter och i kombination med vår egen erfarenhet kan vi erbjuda unika tjänster.