sujetsujet

SERVICE & UNDERHÅLL

Swarco erbjuder Nordens största serviceorganisation för Trafiksystem, med tekniker i beredskap dygnet runt, snabb felavhjälpning och förebyggande underhåll. Våra serviceavtal skräddarsys efter era önskemål och behov, och omfattar givetvis även system som inte är levererade av oss. Vår serviceorganisation finns representerad i alla Nordiska storstadsregioner. Dessutom har vi ett omfattande nätverk av samarbetspartners, så oavsett var era anläggningar är placerade, kan ni vara säkra på att vi finns där för Er.

Produkter

  • JOUR & BEREDSKAP

    SWARCO erbjuder skräddarsydda avtal för beredskap, utryckning, fjärruppkoppling, telefonsupport och felavhjälpning, baserade på Ert behov.

  • PARTNERWEB

    Som en del av vårt servicekoncept erbjuder vi SWARCO partnerweb, som säkrar dig tillgång till ett eget säkert område med updaterad dokumentation och servicehistorik för era anläggningar.

  • SERVICEHISTORIK

    Alla servicehändelser som utförs, loggas i vårt Service Management system. Direktkontakt med tekniker via PDA säkrar en snabb och precis återrapportering till uppdragsgivaren.